You are here:
Révfülöp Szigeti strandfürdő (Révfülöpi strand)
Révfülöp Szigeti strandfürdő: a strand Révfülöp központjában, a vasútállomástól 400 m-re, a labdarúgó pálya melletti ápolt zöldterületen helyezkedik el.
Strand Balaton

GPS: 46.827194 17.633004


Nyitvatartás: 8:00 – 18:00


Megközelítés: Révfülöp, Halász utca. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
Kabin: 300/nap, 1.500/hét, 4.000/hó

A révfülöpi Szigeti strandfürdő

Természeti adottságai, kialakítása alapján a Balaton egyik legbarátságosabb strandja (lejtős területen helyezkedik el). Autóval a község keleti szélénél, egy vasúti átkelő után kezdődő Halász utcán át lehet megközelíteni. Gyalogosan a móló melletti korzón kelet felé indulva, vagy az állomás melletti felüljárón juthatunk a strandhoz.
A strandfürdőt a múlt század elején a Fürdőegyesület építtette ki. A strandon játszótér, korszerűen felszerelt vizesblokkok, kölcsönző üzemel. A domborzatában változatosan tagolt, árnyéktartó facsoportokkal, parti homokos lídós részekkel tarkított területe elsősorban a nyugdíjas a kisgyermekes családok körében örvend nagy népszerűségnek. Ehhez hozzájárul, hogy a természetes fürdő vize fokozatosan mélyül, talaja homokos.

Megközelítés, parkolás: … … … .

Az önkormányzat Krizsán András tervei alapján 1999 évben új fogadóépületet, kabinsort épített, a kiszolgáló létesítmények szolgáltató egységek, déli oldalról nyitott belső térrel harmonikusan illeszkednek a balatoni környezetbe.
A strandon több büfé (pizzéria, grill, lángos fagyizó) és strandcikk üzlet működik. A főszezonban esténként szabadtéri mozielőadásoknak is helyet ad.
Lidós partszakassza (gyerekpancsoló) nincs.

Szolgáltatások

… … …

Kerékpárbarát szolgáltatások

Nincs információ.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a révfülöpi Szigeti strandfürdőről