Révfülöp Szigeti strandfürdő

képek, árak, szolgáltatások, térkép, belépők
You are here:
Révfülöp Szigeti strandfürdő: a révfülöpi strand természeti adottságai, kialakítása alapján a Balaton egyik legbarátságosabb strandja (lejtős területen helyezkedik el). A strand Révfülöp csendes részén található.
Balaton strandok - Révfülöp Szigeti strandfürdő

GPS: 46.827194 17.633004


Nyitvatartás: 8:00 – 18:00


Megközelítés: Révfülöp, Halász utca. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
Gyermek: 6-14 év között
Kabin: 300/nap, 1.500/hét, 4.000/hó

Belépődíjak 2017-ben
A révfülöpi Szigeti strandfürdő

A strandfürdőt a múlt század elején a Fürdőegyesület építtette ki. A strandon játszótér, korszerűen felszerelt vizesblokkok, kölcsönző üzemel. A domborzatában változatosan tagolt, árnyéktartó facsoportokkal, parti homokos lídós részekkel tarkított területe elsősorban a nyugdíjas a kisgyermekes családok körében örvend nagy népszerűségnek. Ehhez hozzájárul, hogy a természetes fürdő vize fokozatosan mélyül, talaja homokos.

Megközelítés, parkolás: Révfülöp központjában, a vasútállomástól 400 m-re, a labdarúgó pálya melletti ápolt zöldterületen helyezkedik el. Autóval a község keleti szélénél, egy vasúti átkelő után kezdődő Halász utcán át lehet megközelíteni. Gyalogosan a móló melletti korzón kelet felé indulva, vagy az állomás melletti felüljárón juthatunk a strandhoz.

Az önkormányzat Krizsán András tervei alapján épített fogadóépületet és kabinsort. A kiszolgáló létesítmények, szolgáltató egységek a déli oldalról nyitott belső térrel harmonikusan illeszkednek a balatoni környezetbe.

A Szigeti strandfürdő az egyik legkülönlegesebb fekvésű balatoni strand – szép rálátással a boglári hegyekre…

A strandon több büfé (pizzéria, grill, lángos fagyizó) és strandcikk üzlet működik. A főszezonban esténként szabadtéri mozielőadásoknak is helyet ad. Lidós partszakasza (gyerekpancsoló) nincs.


A másik révfülöpi fürdőhely (Császtai strand) a település nyugati szélén, közvetlenül a bringakörút mellett fekszik.

Szolgáltatások

… … …

Kerékpárbarát szolgáltatások

Nincs információ.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a révfülöpi Szigeti strandfürdőről

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: