Révfülöp Császtai strand

belépők, képek, térkép, árak, szolgáltatások
You are here:
Révfülöp Császtai strand: a révfülöpi strandok közül ez jobban szemelőtt van, megközelítése egyszerű. A strand Révfülöp nyugati oldalán található. Révfülöp strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
Strand Balaton - Révfülöp Császtai strand

GPS: 46.822984 17.619325


Nyitvatartás: 8:00 – 18:00


Megközelítés: Révfülöp nyugati oldalán. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
Gyermek: 6-14 év között
Kabin: 300/nap, 1.500/hét, 4.000/hó

Belépődíjak 2017-ben
A révfülöpi Császtai strand

A strand létrehozását a múlt század elejétől tevékenykedő Fürdőegyesületnek köszönhetjük. Az elődök gondos munkáját még máig is őrzi az évszázados platánfasor, amely körülöleli a strandot.

Megközelítés, parkolás: A strand Révfülöp nyugati részén helyezkedik el, a 71-es főközlekedési út, vasút, kerékpárút mellett.

A Császtai strand Révfülöp nyugati felén, nagyon szép környezetben található. Gyalogosan és kerékpárral a móló felől, egy parkon áthaladva érhetjük el. Autóval, motorral a 71-es számú főúton a község széle előtt található vasúti átjárón áthaladva jutunk a főbejárat előtti ingyenes parkolóba. A fürdő jó megközelítési lehetőséggel, kiépített parkolóval rendelkezik. Az idelátogatókat egy új fogadóépület, szolgáltató egységekkel várja, a strand területén vízi csúszda, strandröplabda pálya, játszótér, vízisportszer kölcsönző található.

Semmi extra, a strand tudja amit kell, a víz gyorsan mélyül.

A strand jellegzetes főépületében több büfé, fagylaltos és sportszerkölcsönző üzemel. Bőségesen találunk gondozott füves területeket a napozáshoz, de igény szerint árnyékba is húzódhatunk. A játékhoz, sporthoz strandröplabda-pálya, óriáscsúszda, játszótér és a vízben felállított kapuk kínálnak jó lehetőséget.


A település központjában – illetve ahhoz közel – van a Szigeti strandfürdő, mely hangulatos fekvésének köszönhetően kedvelt balatoni strand.

Szolgáltatások

… … …

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A bringákat be lehet vinni a strand területére.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a révfülöpi Császtai strandról

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: