Révfülöp - Császtai strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Révfülöp Császtai strand: a révfülöpi strandok közül ez jobban szemelőtt van, megközelítése egyszerű. A strand Révfülöp nyugati oldalán található. Révfülöp strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A strand létrehozását a múlt század elejétől tevékenykedő Fürdőegyesületnek köszönhetjük. Az elődök gondos munkáját még máig is őrzi az évszázados platánfasor, amely körülöleli a strandot. Megközelítés, parkolás: A strand Révfülöp nyugati részén helyezkedik el, a 71-es főközlekedési út, vasút, kerékpárút mellett. A Császtai strand Révfülöp nyugati felén, nagyon szép környezetben található. Gyalogosan és kerékpárral a móló felől, egy parkon áthaladva érhetjük el. Autóval, motorral a 71-es számú főúton a község széle előtt található vasúti átjárón áthaladva jutunk a főbejárat előtti ingyenes parkolóba. A fürdő jó megközelítési lehetőséggel, kiépített parkolóval rendelkezik. Az idelátogatókat egy új fogadóépület, szolgáltató egységekkel várja, a strand területén vízi csúszda, strandröplabda pálya, játszótér, vízisportszer kölcsönző található. Semmi extra, a strand tudja amit kell, a víz gyorsan mélyül. A strand jellegzetes főépületében több büfé, fagylaltos és sportszerkölcsönző üzemel. Bőségesen találunk gondozott füves területeket a napozáshoz, de igény szerint árnyékba is húzódhatunk. A játékhoz, sporthoz strandröplabda-pálya, óriáscsúszda, játszótér és a vízben felállított kapuk kínálnak jó lehetőséget. A település központjában – illetve ahhoz közel – van a Szigeti strandfürdő, mely hangulatos fekvésének köszönhetően kedvelt balatoni strand.

Szolgáltatások

A bringákat be lehet vinni a strand területére.

GPS: 46.822984 17.619325


Nyitvatartás: 8:00 - 18:00


Megközelítés: Révfülöp nyugati oldalán. Parkolás a strand mellett (ingyenes).

Gyermek: 6-14 év között
Kabin: 300/nap, 1.500/hét, 4.000/hó

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 700 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
4/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
5/5
Balaton
4/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek