You are here:
Balatonvilágosi strand
A balatonvilágosi strand a Zrínyi utcában, a vasúti lejárótól kb. 500 méterre található. Elhelyezkedéséből adódóan csendes, nyugodt és nem zsúfolt. (A vasúti lejárótól számítva 3 km múlva a Zrínyi utca a Club Aliga Üdülőközpont fizetős bejáratában végződik.)
Balatonvilágosi strand

GPS: 46.966645 18.158505


Nyitvatartás: 8:00 – 19:00


Megközelítés: Balatonvilágos. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
Ugrálóvár: 400/10perc, 1.000/nap
Szekrény: 400/nap
Napozóágy: 500/nap, 300/17órától

A balatonvilágosi strand

A balatonvilágosi községi strand 1000 fő befogadására képes füves területtel rendelkezik. Parkolni a strand előtt az út mellett lehetséges ingyen. A pénztár 8 – 19 óra között van nyitva. Szolgáltatások: játszótér, vízibicikli kölcsönzés, napozóágy – napernyő bérlés, internet szolgáltatás és egy röplabda pálya. Strandon kívül található egy büfé, étterem, fagyizó és egy koktélbár. A strand szélén egy lídós partszakasz van a kisgyermekes családok részére, ahol a gyerekeket a Balatonig nyúló homokozó várja. A gyeppel fedett partszakaszon a viszonylag kisebb fák még kevesebb árnyékot adnak, így nagy napozó foltokat találunk a területen.

Megközelítés, parkolás: … … … .

A vízbe jutást a szokásos fémlépcsők segítik, de a homokozón át is besétálhatunk fürdeni. A part mentén számos pad és szemetes is helyet kapott. A strand a balatonvilágosi magasparttól, egy kis lejáron keresztül is megközelíthető.

Szolgáltatások

… … …

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A kerékpárokat be lehet vinni a strand területére. Tárolás a bejárat mellett. Mivel a Balatoni kerékpárút is a strand utcájában halad, így bringásoknak is ideális választás lehet egy kis pihenő helyszínéül.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonvilágosi strandról