Balatonvilágos - Club Aliga strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

Balatonvilágos Club Aliga strand: a balatonaligai strand a Club Aliga üdülőközpontban található, mely a külsős vendégek számára is elérhető.
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A balatonvilágosi Club Aliga strand A Club Aliga kellemes zöld környezetben, gyönyörű ősfás parkban helyezkedik el, Budapesttől egy órás útra autóval. A strandhoz az üdülő főbejáratán át lehet bejutni, ami a vasút és a közút találkozásánál lévő alagút szomszédságában található. A part közelében több büfé, étterem és bolt működik. A kisebb gyerekeknek külön medence van a parkban. Megközelítés, parkolás: A főbejárat mellett belül egy nagy parkoló áll a gépjárművel érkezők rendelkezésére. Innen gyalog lehet elérni a mintegy 5-600 méterre lévő partot. Magasabb összegért a part közelében – az “alsó parkolóban” – is lehet parkolni. A Club Aliga strandja a Balaton egyik legnépszerűbb strandja. A partszakasz igazán szép, amely páratlan adottságai miatt a Balatonhoz érkező vendégek egyik legkedveltebb célpontja. A vízparton nyaralók biztonságát a Club Aliga területén mentőtiszt, elsősegélyhely és szakképzett vízimentők biztosítják a strand nyitva tartási ideje alatt. A Club Aliga területén állandó biztonsági szolgálat működik. A balatonaligai strand a Club Aliga üdülőközpont privát strandja, mely külsős vendégek előtt is nyitva áll. A strand területe 10 hektár, amihez 800 méter hosszú partszakasz tartozik. A nyaralni vágyók itt mindent megtalálnak, ami egy élményekkel teli vízparti üdüléshez szükséges. A számtalan szabadidős és sportolási lehetőség minden korosztály számára lehetőséget kínál az aktív pihenéshez. Balatonvilágoson egy fizetős és egy ingyenesen használható fürdőhely várja a strandolókat.

Szolgáltatások

kosárlabda, tollaslabda, tenisz, fejelőkapu, vízibicikli, vitorlásbérlés, sportszerkölcsönző Kerékpárosbarát szolgáltatások Nincs információ. A Club Aligán keresztül a Balatont kerülőknek már évek óta biztosított az átjárás. További információk a a kapcsolódó oldalon (Balatoni kerékpárút – Kelet). További friss információkkal (árak, szolgáltatások, képek a strandról) és az erre az évre vonatkozó kerékpáros lehetőségekkel még a szezon kezdete előtt, 2018. májusában bővítjük az oldalt.

GPS: 46.985966 18.164877


Nyitvatartás: 7:30 - 18:30


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Gyermekek: 4 – 18 éves korig
Családi belépő (2 fő + max. 4 gyerm.): 2.500
Bérlet (10 alk.):
7.500/fő; 5.500/kedv. (gyerm., nyugd.)
Kabin: 900/nap, 4.500/hét
Szekrény: 600/nap
A strandbelépők és szolgáltatások ára bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető!

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 689 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
5/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
1/5
Balaton
5/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek