Balatonvilágos Club Aliga strand

Balatonaligai strand
You are here:
Balatonvilágos Club Aliga strand: a balatonaligai strand a Club Aliga üdülőközpontban található, mely a külsős vendégek számára is elérhető.
Balatoni strand - Balatonvilágos Club Aliga strand

GPS: 46.985966 18.164877


Nyitvatartás: …


Megközelítés: Balatonaliga.


További információk:

Belépődíjak 2018-ban
A balatonvilágosi Club Aliga strand

A Club Aliga kellemes zöld környezetben, gyönyörű ősfás parkban helyezkedik el, Budapesttől egy órás útra autóval. A strandhoz az üdülő főbejáratán át lehet bejutni, ami a vasút és a közút találkozásánál lévő alagút szomszédságában található. A part közelében több büfé, étterem és bolt működik. A kisebb gyerekeknek külön medence van a parkban.

Megközelítés, parkolás: A főbejárat mellett belül egy nagy parkoló áll a gépjárművel érkezők rendelkezésére. Innen gyalog lehet elérni a mintegy 5-600 méterre lévő partot. Magasabb összegért a part közelében – az “alsó parkolóban” – is lehet parkolni.

A Club Aliga strandja a Balaton egyik legnépszerűbb strandja. A partszakasz igazán szép, amely páratlan adottságai miatt a Balatonhoz érkező vendégek egyik legkedveltebb célpontja. A vízparton nyaralók biztonságát a Club Aliga területén mentőtiszt, elsősegélyhely és szakképzett vízimentők biztosítják a strand nyitva tartási ideje alatt. A Club Aliga területén állandó biztonsági szolgálat működik.

A balatonaligai strand a Club Aliga üdülőközpont privát strandja, mely külsős vendégek előtt is nyitva áll.

A strand területe 10 hektár, amihez 800 méter hosszú partszakasz tartozik. A nyaralni vágyók itt mindent megtalálnak, ami egy élményekkel teli vízparti üdüléshez szükséges. A számtalan szabadidős és sportolási lehetőség minden korosztály számára lehetőséget kínál az aktív pihenéshez.


Balatonvilágoson egy fizetős és egy ingyenesen használható fürdőhely várja a strandolókat.

Szolgáltatások

kosárlabda, tollaslabda, tenisz, fejelőkapu, vízibicikli, vitorlásbérlés, sportszerkölcsönző

Kerékpárosbarát szolgáltatások

Nincs információ.
A Club Aligán keresztül a Balatont kerülőknek már évek óta biztosított az átjárás. További információk a a kapcsolódó oldalon (Balatoni kerékpárút – Kelet). További friss információkkal (árak, szolgáltatások, képek a strandról) és az erre az évre vonatkozó kerékpáros lehetőségekkel még a szezon kezdete előtt, 2018. májusában bővítjük az oldalt.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a Club Aliga strandról

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: