You are here:
Balatonudvari Fövenyesi strand
Balatonudvari Fövenyesi strand: Balatonudvari nyugati végén, Fövenyesen, az úttól balra még megmaradt egy viszonylag nagy méretű terület, melyen az önkormányzat 2013 óta fizetős strandot üzemeltet.
A strand Balatonudvari fövenyesi településrészén található.
Balatonudvari - Fövenyesi strand

GPS: 46.893978 17.791555


Nyitvatartás: 8:00 – 19:00


Megközelítés: Balatonudvari – Fövenyes. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
Ingyenes a belépés 6 éves korig és 80 év felett.
2017-es újdonságok:
Családi jegy (2 felnőtt + 2 illetve több gyermek): 1.500
Kerékpáros/gasztro jegy (3 órás strandi tartózkodási lehetőséget biztosít kerékpárral érkező vendégek számára, illetve azoknak akik csak étkezési céllal szeretnének a strand területére bemenni): 250

A balatonudvari Fövenyesi strand

A balatonudvari Fövenyesi strand csendes környezetben található családias strand. A part menti sétány és fasor kellemes hangulatot ad a strandnak. Az árnyékos és a napos területek aránya megfelelő, a strand végében kisgyermekes családoknak egy lídós, homokos partszakaszt alakítottak ki.
A szép gyeppel és fákkal borított területet északról büfék és éttermek határolják, megfelelő mennyiségben WC és néhány öltöző fülke is javítja a komfortot. A fövenyesi településrészen található strand mellett közforgalmú személyhajó kikötő áll a vízi kirándulások kedvelőinek rendelkezésére.

Megközelítés, parkolás: … … … .

A strandot gyalogosan Balatonudvari központjából a Balatoni kerékpárúton közelíthetjük meg. Ez a körút egyik legszebb része! Autóval a 71-es számú főúton Balatonudvari és Balatonakali között félúton van az elágazó.

Szolgáltatások

… … …

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A bringákat be lehet vinni a strandra.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a fövenyesi strandról (Balatonudvari)