Balatonlelle - Napfény strand

árak - térkép - képek - szolgáltatások - belépők

You are here:

A Balatonlelle Napfény strand és élményfürdő egyik szenzációja a kialakított homokos partszakasz, mely igazi tengerparti hangulatot idéz. A strand Balatonlelle központjában, a hajóállomás mellett található. A balatonlellei strand másik különlegessége a hozzá tartozó élményfürdő. Balatonlelle strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A balatonlellei Napfény strand A szabadstrand mellett a Napfény strand új, gyermekbarát, közvetlenül a vízparton található élményfürdője teszi teljessé a szórakozási és a pihenési-strandolási lehetőségeket. A fürdő gyermek és felnőtt élménymedencéje, valamint úszómedencéje mellett, szaunákkal, gőzfürdővel, szoláriummal, masszázzsal várja a pihenni vágyókat. A medencék vize fűthető, így hűvösebb időben is alkalmasak a fürdőzésre. A strand igazi különlegessége egy élményfürdő, amelyben jelenleg három medence, egy óriás hullámcsúszda és egy szauna-ház működik. A felnőttek számára két medence lett kialakítva. Egyik a 10×25 m-es úszómedence, mely oldalfalában építették a víz alatti világítás lámpatesteit. Az úszómedence változó vízmélységű 1,20 m-ről 1,60 m-re mélyül. A medence hosszanti oldalán kialakításra került 3 db pezsgető vizes napozóágy, valamint a medencefenéken 2 db légbefúvásos pezsgőfürdő. A medence vízfelülete 281,75 m2 a vízforgató 394,45 m3. Megközelítés, parkolás: … … … . Élményfürdő A medencék körül megfelelő számú lábmosó van, hogy a vízbe csak minimális szennyeződés kerülhessen. A medencék mellett található a gépház tetején napozóteraszt alakítottak ki, innen indul az élménymedencébe érkező 4-es hullámcsúszda is. A felnőtt élménymedence egy 8-as alakot formál, aminek egyik gyűrűjében a sodrófolyosó kapott helyet. A sodrófolyosónak van egy barlangszerű része, amely a csúszdákat tartó boltozat megépítésével alakul ki, és újabb élményt nyújt. A 8-as alak másik gyűrűjének belső felén egy masszázsfalat helyeztek el és egy szigeten négy fajta nyakzuhany működik. A víz állandó pezsgését a padlóba épített légbefúvók biztosítják. A medence vízfelülete: 160,54 m2, víztérfogata: 176,6 m3, vízmélysége állandó 110 cm. Balatonlelle Napfény strand. Hullámcsúszda A medencék vize a gyermek medencéhez hasonlóan, szintén fűthető, tehát rossz időjárás esetén is alkalmas a fürdőzésre. élményelemeket is tartalmaz. A medencékhez kapcsolódik a 150 m2 területen kialakított szaunacsoport is, ami egész éven át üzemel. Egy 10 személyes finn szauna, egy 10 személyes aroma szauna, egy 6 személyes gőzfürdő, és egy két ágyas szolárium szoba tartozik hozzá. Kiegészítőként a szaunák és a gőzfürdő terében egy 9,69 m2-es merülőmedence is található és 3 zuhanyzó. Az óriás hullámcsúszda 4 pályás, 3 hullámpályából és egy kamikáze – lecsúszópályából áll. A csúszdához külön medence tartozik. Balatonlellei szabadstrandok.

Szolgáltatások

GPS: 46.790862 17.693491


Nyitvatartás: 9:00 - 20:00


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

Megközelítés: Balatonlelle, Napospart u.

További információk:
Gyermek: 3-14 év között
17 óra után a strandi belépőjegy 50 % kedvezménnyel vásárolható meg.
VIP jegy (strand, élményfürdő, hullámcsúszda korlátlan használata): 3.500
Kabin: 500/nap; 3.000/7nap
Családi jegy strand belépő:
2+1 / 2+2 / 1+2 / 2+3: 1.500 / 1.800 / 1.200 / 2.100

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 683 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
3/5
Sportos
5/5
Bringabarát
2/5
Bababarát
4/5
Balaton
4/5
Panoráma
4/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek