You are here:
Balatonkenese Bezerédj strand
Balatonkenese Bezerédj strand: a település legcsendesebb strandja, mely árnyas és rendezett parttal várja kedves vendégeit. A Balatonkenese strand megközelíthető a Bercsényi lejárón, majd a Koppány soron Balatonkenese felé haladva (a Bercsényi, majd a Lídó strand után). Parkolási lehetőség a strand előtt, a Koppány soron. A strand Balatonkenese csendes részén található.
Balatonkenese - Bezerédj strand

GPS: 47.019730 18.143056


Nyitvatartás: 8:00 – 19:00


Megközelítés: Balatonkenese. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
6 éves korig ingyenes!
Családi belépő (2 felnőtt + 2 vagy több gyermek esetén): 1.600/nap, 8.000/hét

A balatonkenesei Bezerédj strand

A gyerekeket játszótér várja, kényelmünkről pedig vizesblokk, büfék és bolt gondoskodik. A strand bejárata előtti területen pedig ingyenesen parkolhatunk. A strand büfésoron keresztül közelíthető meg. Fákkal övezett területről van szó, így a strandolást semmi nem zavarja. A strand kifejezetten nagynak tűnik, mindenki megtalálhatja a saját kis területét…

Megközelítés, parkolás: … … … .

A Bezerédj strandon még több beruházás valósul meg 2017 nyarán, igazán látogatóbaráttá téve a környezetet: ivókutat, szelektív hulladékgyűjtőket, értékmegőrzőket, játszóteret, valamint árnyékoló vitorlákat telepítenek a területre. Emellett defibrillátort és egy hidraulikus vízbe emelőt is létesítenek az ottani strandon, ami a mozgáskorlátozottak vízbe jutását segíti elő. A beruházásokat szintén állami támogatással mintegy 15,8 millió forint értékben valósítják meg.


Hamarosan utánajárunk hogy mi is valósult meg a strandon, erről 2018-ban beszámolunk.

Szolgáltatások

… … …

Kerékpárosbarát szolgáltatások

Nincs információ.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonkenesei Bezerédj strandról