Balatonkenese - Bezerédj strand

képek - útvonal - térkép - leírás

You are here:

A Balatonkenese Bezerédj strand árnyas és rendezett parttal várja vendégeit. A strand Balatonkenese csendes részén található. Balatonkenese strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
A!

Belépődíjak 2020-ban
Elhelyezkedés

A gyerekeket játszótér várja, kényelmünkről pedig vizesblokk, büfék és bolt gondoskodik. A strand bejárata előtti területen pedig ingyenesen parkolhatunk. A strand büfésoron keresztül közelíthető meg. Fákkal övezett területről van szó, így a strandolást semmi nem zavarja. A strand kifejezetten nagynak tűnik, mindenki megtalálhatja a saját kis területét… Megközelítés, parkolás: A Balatonkenese strand megközelíthető a Bercsényi lejárón, majd a Koppány soron Balatonkenese felé haladva (a Bercsényi, majd a Lídó strand után). Parkolási lehetőség a strand előtt, a Koppány soron. A Bezerédj strandot 2017 nyarán igazán látogatóbaráttá tették: ivókutat, szelektív hulladékgyűjtőket, értékmegőrzőket, játszóteret, valamint árnyékoló vitorlákat telepítettek a területre. Emellett egy hidraulikus vízbe emelőt is létesítettek a strandon, ami a mozgáskorlátozottak vízbe jutását segíti elő. A Bezerédj strandot 2017 nyarán igazán látogatóbaráttá tették: ivókutat, szelektív hulladékgyűjtőket, értékmegőrzőket, játszóteret, valamint árnyékoló vitorlákat telepítettek a területre. Emellett egy hidraulikus vízbe emelőt is létesítettek a strandon, ami a mozgáskorlátozottak vízbe jutását segíti elő. A strand teljes egészében fákkal övezett, a legcsendesebb balatoni strand címet kiérdemli. A strand a 2018-as szezonra megújul, erről még a szezon kezdete előtt beszámolunk.

Szolgáltatások

A kerékpárokat be lehet vinni a strand területére.

GPS: 47.019730 18.143056


Nyitvatartás: 8:00 - 19:00


Megközelítés: Alsóörs, Strand sétány.

6 éves korig ingyenes!
Családi belépő (2 felnőtt + 2 vagy több gyermek esetén): 1.600/nap, 8.000/hét

A kerékpárokat a strand területére be lehet vinni. Kölönösebb fejlesztés ezügyben az utóbbi években nem történt, tehát semmi extra lehetőségre nem kell gondolnunk...

Megközelítés:
Mivel a Balatoni kerékpárút közvetlenül az alsóörsi strand mellett halad el, így az bringával könnyen elérhető.
A kerékpárral érkezőknek jobb választás a strand keleti oldalán található, kevésbé zsúfolt bejáratot használni (Strand sétány).

A központban, a 71-es út mellett található (nem kell keresni). Megközelíthető a Vasút utcán keresztül.

Parkolás:
Alsóörs község teljes területén a parkolás INGYENES!

Képgaléria

There are no photos with those IDs or post 681 does not have any attached images!


Szerintünk ilyen a strand...


(2019. augusztusában)

Árnyékos
5/5
Sportos
3/5
Bringabarát
5/5
Bababarát
1/5
Balaton
5/5
Panoráma
5/5

Balatoni fürdőhelyekMég több balatoni strand itt: Balatoni strandok


A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok

Balatoni panorámákA legtöbb balatoni kilátó itt:

Balatoni kilátók

További balatoni kilátóhelyeket pedig itt találsz:

Balatoni kilátóhelyek