You are here:
Balatongyörök strand
Balatongyörök strand: A kiváló adottságokkal rendelkező strandon évek óta szervezett szörf és vitorlásoktatás folyik. A vízi sportok és a fürdőzés, napozás kedvelői a strandon az egyik legszebb panorámával is gazdagodhatnak, hiszen csodás kilátás nyílik a balatongyöröki strand területéről a szigligeti öbölre, a Badacsonyra. A strand Balatongyörök központjában, a móló mellett található.
Balatoni strandok

GPS: 46.751532 17.354264


Nyitvatartás: 8:00 – 19:00


Megközelítés: Balatongyörök, Kossuth L. utca (vasútállomással szemben).


További információk:
SZÉP kártya (OTP, K&H, MKB) elfogadóhely.
Csoportos gyermekkedvezmény: 20 főtől 20 % kedvezmény a gyermekek részére a napijegyből.
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek): 2.000
Kabin: 600/nap, 3.000/hét, 11.000/hó, 25.000/szezon

A balatongyöröki strand

A kisgyermekes szülőknek nem kell aggódniuk, hogy kicsinyeiket bármi baj érheti a tóban, hiszen a strand gyermekmedencéjében szabadon hancúrozhatnak a legkisebbek is, s ha a fürdőzést már megunták, a hűs lombok alatti játszótéren élvezhetik tovább a nyaralást. Hogy a szülők is pihenhessenek már több éve működik gyermek animáció, melynek keretében sportvetélkedőkön, csoportos játékokon, kézügyességi foglalkozáson és számos más kellemes elfoglaltságon vehetnek részt a kicsik.

Megközelítés, parkolás: … … … .

A nagyobb gyermekek már a vízicsúszdában is örömüket lelik, de működik a strandon kajak, szörf és vízibicikli kölcsönzés, szörfoktatás és vitorlásoktatás is, ahol a bátrabbak és aktív pihenésre vágyók is kipróbálhatják magukat. Családias hangulatú, zöld pázsittal borított, minden szórakozási és pihenési igényt kielégítő, árnyas és napos területekkel rendelkező, mesés panorámát nyújtó strandot érdemes kipróbálni!

Szolgáltatások

Ingyenes: árnyas és napos területek, játszótér, gyermek medence, röplabdapálya
Fizetős: tenisz, szörf, csónak, vízibicikli kölcsönzés, csúszda
Strandi adottságok: gyermek medence, csúszda, röplabdapálya, futball, tenisz, szörf, csónak, vízibicikli kölcsönzés, gyermek animáció

Kerékpárosbarát szolgáltatások

Nincs információ.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatongyöröki strandról