You are here:
Balatonfűzfő Tobruk strand
Balatonfűzfő Tobruk strand: a balatonfűzfői strand elsősorban az aktív pihenés kedvelőinek ideális. Homokos kispályás focipálya, strandröplabda, minigolf, lábtenisz, különféle ugrálós játékok, vízibicikli, snuki, sörf, asztalitenisz várja a vendégeket. A strand 12.000 m2-es területének a fele pázsit. A balatonfűzfői strandok közül a tobruki strand a kisebbik. Olyan igazi családbarát, zöld strand.
Balatonfűzfő - Tobruki strand

GPS: 47.055159 18.031414


Nyitvatartás: 7:00 – 19:00


Megközelítés: Balatonfűzfő, Rákóczi utca. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
4 éves kor alatt ingyenes.
Családi jegy (2 felnőtt + 2 v. 3 gyermek): 1.300

A balatonfűzfői Tobruk strand

A 120 méter hosszú partszakasz egyharmada fövenyes homokkal borított, ideális homokvárépítő terület a kicsiknek. A szabadtéri színpadon főszezonban ­pénteken és szombaton nappali és esti programok szórakoztatják vendégeinket.

Megközelítés, parkolás: … … … .

Balatonfűzfő Tobruk városrész fizetős strandját elsősorban a kisgyermekes családok számára ajánljuk. Mint ahogy a szlogen is hirdeti, a fürdő terültén minden megtalálható, amire a kicsiknek és szüleiknek a kényelmes, akár egész napos strandoláshoz szükségük lehet. Korszerű játszótér, fokozatosan mélyülő fövenyes gyermekpancsoló és pelenkázó, valamint itt is számos gyermekanimációs program zajlik a nyár folyamán. A gyerekeknek külön homokos partszakaszt alakítottak ki a fürdéshez, pancsoláshoz, játékhoz. A fiatalokat és az aktív kikapcsolódás szerelmeseit homokos kispályás focipálya, homokos strandröplabda pálya, valamint asztalitenisz várja. A szabadtéri színpadon főszezonban ­pénteken és szombaton ­ nappali és esti programok szórakoztatják vendégeinket.
A 2015-ös szezontól lehet használni a mozgássérülteknek kiépített vízbe emelő szerkezeteket, amit egy erre a célra kialakított úszó stégre telepítettek.

Szolgáltatások

Kerékpárosbarát szolgáltatások

Nincs információ.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonfűzfői Tobruk strandról