You are here:
Balatonföldvár Keleti strand
Balatonföldvár Keleti strand: a balatonföldvári strand 2017-től fizetős strandként működik! A strand Balatonföldvár keleti részén található.
Balatonföldvári strand (Balatonföldvár Keleti strand)

GPS: 46.858937 17.889465


Nyitvatartás: 9:00 – 19:00


Megközelítés: Balatonföldvár.


További információk:
Belépődíjat 2017. 07. 01-jétől kell váltani!

A balatonföldvári Keleti strand

Szántód felől érkezve a parthoz legközelebbi utcán, közvetlenül Balatonföldvár határánál találjuk a teljesen megújult Keleti strandot. A hatalmas füves terület utca felőli részét főleg a homokos sportpályák – kosárlabda-, strandröplabda-, focipálya – foglalják el. A többi részen nagy fák alatt találhatunk árnyékot, de bőven van nyitott terület is a napozáshoz.

Megközelítés, parkolás: Szántód felől a Somogyi Béla utcában, közvetlenül Balatonföldvár és Szántód közigazgatási határán találjuk a Keleti strandot.

2017-től egy 42 méter hosszú, 1000 m2-es fövenyes partszakasz került kialakításra valamint ettől a szezontól fogva a fürdőzők kényelmét új értékmegőrzők, nyugágyak és napernyők is szolgálják.
A strandon található a Viharsarok Vitorlás Központ, ahol a kezdőtől egészen a haladó szintig egyénre szabott szolgáltatásokkal, időbeosztással és felkészült oktatógárdával várják a kikapcsolódásra, feltöltődésre, jó társaságra és kalandra vágyókat egyaránt.

Szolgáltatások

Ingyenes: fürdés, fövenyes partszakasz, illemhelyek, öltözők, zuhanyzók, strandi animáció, játszóház július-augusztus minden hétvégéjén, játszótéri eszközök használata, Wi-Fi
Fizetős: vízibicikli kölcsönzés, csúszda (9 méter magas, 84 méter hosszú), napernyő és nyugágy bérlés

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A bringákat a strandon belül, egy jól elkülönített helyen lehet tárolni. A rálátás biztosított.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonföldvári Keleti strandról