Balatonederics strand

szolgáltatások, térkép, árak, képek, belépők
You are here:
A strand Balatonederics központjától távolabb helyezkedik el, így kevésbé ismert. A balatonedericsi strand panorámája felejthetetlen… Balatonederics strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
Balatoni strandok - Balatonedericsi strand

GPS: 46.788360 17.385442


Nyitvatartás: 8:00 – 18:00


Megközelítés: Ingyenes parkolási lehetőség biztosítanak a bejárat előtt kiépített parkolóban a kerékpároknak és személygépkocsiknak egyaránt.


További információk:
Gyermek: 4-18 év között
Családi jegy (2+2): 1.300 (további gyermek: 200)
Kabin: 600/nap, 4.000/hét, 16.000/hó
Előre bejelentett csoportos kedvezmény 10 fő felett 20%.

Belépődíjak 2018-ban
A balatonedericsi strand

Ugyan a strand Balatonederics teljesen eldugott részén található, mégis nagyon népszerű és a panorámája szinte felülmúlhatatlan…

Megközelítés, parkolás: A balatonedericsi strand a 71-es számú főút és a 84-es főút elágazójától Keszthely felé haladva, a MOL benzinkút után, táblával jelzett helyen érhető el. (Budapest felől érkezve a benzinkút után balra kell fordulni.)

Ha szeretnénk elkerülni a tömeget, akkor a balatonedericsi strand mindenképp jó választás lehet. Itt főként visszatérő nyaralókkal, ultizó és strandröplabdázó helyi lakosokkal találkozhatunk. A meder fokozatosan mélyül, sok az árnyékos terület, játszótér és vízibicikli kölcsönzés is van, úgyhogy gyerekeseknek kiváló.

A strand a településtől távolabb található, igazán szép rálátással a Badacsonyra és a szigligeti hegyekre…

A kilátás már a partról is mesés, de ha egy kicsit beljebb úszunk, akkor a Keszthelyi-hegység mellett még a tanúhegyek kupolái is látszódnak. A legnagyobb látvány mégis a Szigligeti vár… A strand keleti végében egy lídós, homokos gyereköblöt is kialakítottak.

Szolgáltatások

Ingyenes: parkoló, gyermekpancsoló és homokozó, gyermek játszóeszközök, röplabdapálya, vízi sporteszközök bérlése

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A bringákat a strand bejárata előtt lehet hagyni. Nem a legjobb megoldás, reméljük, hogy hamarosan változni fog a helyzet.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonedericsi strandról

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: