Balatonberényi strand

képek, belépők, szolgáltatások, térkép, árak
You are here:
A nyugalomra vágyók és a kisgyermekes családok kedvelt pihenőhelye a balatonberényi strand. A strand Balatonberény központjában található és 2 bejárattal rendelkezik. Balatonberény strand: aktuális árak, frisss képek, információk a honlapunkon!
Balatoni strandok - Balatonberényi strand

GPS: 46.714333 17.318872


Nyitvatartás: 9:00 – 19:00


Megközelítés: Balatonberény, Balaton utca. Parkolás a strand mellett.


További információk:
Gyermek: 3-14 év között
Kabin (+ 1.000 kaució): 750/nap, 4.200/hét, 15.000/hó
Baba 3 éves korig ingyenes.
Családi jegy: 12.000/hét (érvényes a megvásárlás napjától számított 7 napig)

Belépődíjak 2019-ben
A balatonberényi strand

Balatonberény fürdőkultúráját 1881-ben Hunyady József gróf egy fürdőtelep létesítésével teremtette meg. A család bármely tagjának ideális pihenést nyújt Balatonberény központi strandja.

Megközelítés, parkolás: A strand a főút mellett található. Előtte halad el a balatoni kerékpárút. A vasútállomás is könnyen megközelíthető. Parkolni a strand előtt és a DK-i bejárat mellett lévő parkolóban ingyenesen lehet.

A balatonberényi strand egyike a Balaton-part legszebb és legtisztább fürdőhelyeinek. A főbejárat előtt halad el a “Balatoni kerékpárút” útvonala, az autóbusz megálló és a vasútállomás pedig 100 m-re található.

A 2018-as idénytől a strand újdonsága a kialakított lídós partszakasz.

A part menti homokozó, a gyermekmedence és további gyermekbarát szolgáltatások a legkisebbeknek, a számtalan sportolási lehetőség a nagyobbaknak, míg a napozóágy-kölcsönzés és az árnyas-csendes ligetek a pihenni vágyó idősebbeknek nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget.

Szolgáltatások

Ingyenes: bejárat előtt ingyenes parkoló, kerékpártároló, kültéri sakk, sportpályák (kosárlabda, röplabda és strandfoci, tollaslabda), gyermek és felnőtt fürdőmedence, modern játszótér, öltöző fülkék, internet (WiFi), gyermekanimáció, Balaton mederbe telepített sporteszközök (kosárlabda, röplabda)
Fizetős: öltöző kabinok, napozóágy kölcsönzés, asztalitenisz, sportszer kölcsönzés (vizibicikli, kajak)

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A bringával érkezők kerékpárjaikat a strand területén, a bejárat közelében kialakított, bringatámaszokkal ellátott fedett helyen tárolhatják. (A ‘Balaton Kerékpárosbarát Strandja’ díjat ezért tőlünk is megkpják…)

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonberényi strandról

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: