Balatonakarattya Bercsényi strand

Balatonakarattya strand – árak, képek, belépők, szolgáltatások, térkép
You are here:
A Balatonakarattya Bercsényi strand a főváros felől érkezőknek ideális választás. A strand Balatonakarattya egyik népszerű, árnyas, rendezett vízparttal rendelkező központi strandja. Balatonakarattya strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
Balatoni strandok - Balatonakarattya Bercsényi strand

GPS: 47.011774 18.160823


Nyitvatartás: 8:00 – 19:00


Megközelítés: Balatonakarattya. Parkolás a strand mellett (ingyenes).


További információk:
6 éves korig és 70 év felett ingyenes.

Belépődíjak 2018-ban
A balatonakarattyai Bercsényi strand

Balatonakarattya legnagyobb, közel 2,5 ha területű strandja nagyjából 15-20 perc sétára fekszik a legközelebbi busz, illetve vasútállomástól.

Megközelítés, parkolás: A strand Balatonakarattya központjából – a körforgalomtól -, a Bercsényi lejárón keresztül közelíthető meg.

A vízpart teljes hosszában egy elég széles betonos sétánnyal rendelkezik, mely napozásra is kiválóan alkalmas. Mellette a füves terület egy kettős szomorúfűz sorral tökéletes árnyékot és nagyszerű panorámát biztosít. A strand íves kialakítása szép rálátást biztosít a part menti sétányra és az akarattyai magaspartra is. Parkolás a strand előtti területen. Lídós partszakasz nincs!

A Budapest felől érkezőknek keresni nem kell a strandot, könnyen meg lehet találni…

A strandon nem csak a pihenésre vágyók, de az aktív kikapcsolódás hívei is megtalálják számításukat, hiszen lelátókkal felszerelt homokos röplabda, lábtenisz és strandfoci pályák is rendelkezésre állnak. Emellett van vízibicikli és sportszer kölcsönző, a gyerekeknek pedig két játszóteret is kialakítottak. Az elsősegély szolgálatot a vízimentők látják el, a megfelelő folyadék és étel utánpótlásra pedig több büfé, étterem és bolt áll rendelkezésre.

Szolgáltatások

… … …

Kerékpárosbarát szolgáltatások

Bringával a strand Balatonkenese irányából a Koppány soron, Siófok felől pedig az Aligai utcán átl  közelíthető meg (az átjárás a Club Aligán keresztül biztosított, a lehetőségről további információ a kapcsolódó kerékpáros aloldalon található).
Kerékpár tárolási lehetőség: nincs információ.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek a balatonakarattyai Bercsényi strandról

Lájkolj minket a Facebookon!