Ábrahámhegy strand

Ábrahámhegyi strand – árak, képek, térkép, szolgáltatások, belépők
You are here:
Ábrahámhegy strand: az északi part talán legszebb és legjobb adottságú strandja – homokos, lídós partszakasszal. A strand Ábrahámhegy központjában található. Ábrahámhegy strand: aktuális árak, friss képek, információk a honlapunkon!
Balatoni strandok - Ábrahámhegyi strand

GPS: 46.812039 17.571169


Nyitvatartás: 9:00 – 18:00


Megközelítés: Ábrahámhegy, Vasút utca.


További információk:
Gyermek: 6-14 év között
Kabin: 1.400/nap, 6.500/hét, 24.000/szezon

2018-as újdonságok:
Mintegy 20 méteres szakaszon homokföveny borítja a partot. Ideális játszóhely kisgyermekek számára, hiszen homokozó és két játszótér is rendelkezésükre áll a strand nyugati végében – részben árnyékos területen.

Belépődíjak 2018-ban
Az ábrahámhegyi strand

Az ábrahámhegyi nyaralás fő vonzereje a felújított, több napozórésszel, térburkolattal, vizesblokkal és füvesítéssel kialakított megszépült strand. A víz fokozatosan mélyül. Az aktív pihenés hívei különböző sportolási lehetőségek közül kedvükre válogathatnak.

Megközelítés, parkolás: A strand Ábrahámhegy központjában található. Az ábrahámhegyi strand a település közepétől NY-i irányba haladva, a vasútállomás melletti parkoló után találjuk. A strand előtt árnyékos területen 200 gépkocsit befogadó, kamerákkal megfigyelt ingyenes parkoló található.

A Burnót-patak apró homokszemcsés hordaléka homokfövenyt alakított ki a strand területén, így a strand kisgyermekes családoknak is ideális.

Mintegy 20 méteres szakaszon homokföveny borítja a partot. Ideális játszóhely kisgyermekek számára, hiszen homokozó és két játszótér is rendelkezésükre áll a strand nyugati végében – részben árnyékos területen.

A parti sétány mellett lehetőség van napozásra, az ábrahámhegyi strand többi részén viszont a közepes méretű fák rengeteg árnyékos/félárnyékos helyet biztosítanak.

Strand Ábrahámhegy - szolgáltatások

Minigolf pálya, vízibicikli-kölcsönző, strandröplabda, lábtenisz- és kispályás futballpálya szolgálja a mozgás szerelmeseit. A vízpart a horgászat nemes sportjának kedvelői számára pedig különösen ideális lehetőségekkel szolgál az elő- és utószezonban. Télen a befagyott Balatonon korcsolyázás, a régebbi idők mindmáig kedvelt sportja a fakutyázás, és az újabban egyre jobban terjedő jégvitorlázás a téli sportok szerelmeseinek nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

Kerékpárosbarát szolgáltatások

A kerékpárokat tárolni a strand előtti területen lehet, melyre semmiféle rálátásunk nincs.

Még több balatoni strand itt: Balatoni strandok

A balatoni szabadstrandokat pedig itt találod: Balatoni szabadstrandok
Képek - Ábrahámhegy strand

Lájkolj minket a Facebookon!

Utolsó módosítás: