Fenyvespuszta Állatsimogató – képek, árak, térkép, belépők

képek, árak, térkép, belépők
You are here:
Fenyvespuszta Állatsimogató. Fenyvespuszta Zala megye peremén, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén helyezkedik el, a Kis-Balaton és a Kányavári-sziget közvetlen szomszédságában. Az itt található major közel 40 éven át termelő szövetkezeti tehenészeti telepként működött, majd az állattartás megszűntével sokáig üresen állt.
fenyvespuszta_allatsimogato
GPS: 46.614655 17.180195

Web: fenyvespuszta.hu

Megközelítés: … … …

A telepet 2011. március 1-től építjük és alakítjuk, hogy a gyermekek és felnőttek egyaránt kellemesen tölthessék el itt szabadidejük egy részét, élvezhessék az állatok és a természet közelségét.
A fenyvespusztai állatsimogató egy új, teljesen független magánvállalkozás, amely széleskörű, minőségi szolgáltatásaival, folyamatosan bővülő kínálatával és kedvező áraival jutalmazza látogatóit.
Szereted az állatokat? Nálunk, a fenyvespusztai állatsimogatóban közelebbről is megismerkedhetsz velük! Szeretettel várnak játékos kedvű, új barátaid, a bivalyok, kecskegidák, lovak, pónik, csacsik, nyuszik, kismalacok, kiskutyák, kiscicák és még sok más kíváncsi állat.
Majorunkat Zala megyében, – a közkedvelt kis-balatoni kirándulóhely és horgászparadicsom – a Kányavári-sziget bejáratával szemben találod, Balatonmagyaród község határában.
Látogass el hozzánk, s tölts el egy kellemes, vidám órát a természetben, az állatsimogató állataival! Szeretettel várunk!

Utolsó módosítás: